Elaine and Lars Mohlin, Sweden

-

Jag vill tacka Marla och Juan på Cumbrevillas för all hjälp vi fått i samband med vårt köp av fastighet i Salobrena. Vi blev mottagna som gamla vänner av dessa underbara människor
Vi valde att köpa på Monte De Los Almendros. Vi är numera en liten ”koloni” svenskar här.
Vill med det varmaste rekommendera Cumbrevillas för framtida spekulanter i Salobrena med omgivning.
Jag och min man kom i kontakt med Marla och Juan genom vänner som tidigare köpt villa här. Vi har länge funderat på ett framtida boende i Spanien eller något annat varmt land. Vi föll för Salobrena p.g.a det väldigt vackra läget och klimatet. Får inte glömma att nämna grönskan här och de spännande bergen.
Vi var i början lite skeptiska måste jag erkänna. Detta p.g.a ev. språkförbistringar som kunde uppstå, alla lagar som gäller i ett annat land, massor av pappersexercis o.s.v. Tyckte inte heller att vi var så duktiga på engelska.
Allt detta hade vi inte behövt oroa oss för. Vi blev som sagt ända från början väldigt väl bemötta av Juan och Marla och deras personal på Cumbrevillas.
När vi väl bestämt oss var det bara i princip att luta sig tillbaka och låta dem lotsa oss genom hela processen. Vi fick hjälp med allt; besök hos polis, bank, notarie. Dom har även hjälpt oss med att ordna med autogiro och se till att samtliga räkningar som droppar in blir betalda. Trots att köpet är avklarat fortsätter de hjälpa oss.
Måste även berätta när vi kom till Salobrena och skulle bo i villan första natten (en söndag, när allt är stängt) så fanns allt vad som inkluderar en bra frukost, frukt, vatten samt vin uppdukat i villan! Vilken lycka!
Denna service är vi inte vana att erhålla från mäklare i Sverige och jag tror inte heller att det är policy bland mäklare i spanien.
Marla och Juan har min e-mail adress om Ni skulle vilja ha kontakt med mig.
Elaine